Terug naar de resultaten
Te huur
Marskant 14 in Hengelo 7551 BV

Marskant 14

7551 BV Hengelo
Huurprijs € 80,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen:
Aan drukke doorgaande weg in het centrum van Hengelo gelegen, bieden wij een multifunctionele winkel- / kantoorruimte, dan wel praktijkruimte te huur aan. Deelverhuur is bespreekbaar, waardoor het mogelijk is om een kantoor aan de voorzijde te huren van ca. 100 / 150 m², waarbij wij het overige als magazijn aanbieden. Opleveringsniveau in overleg. De huurprijs is gebaseerd op het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² In units vanaf 299 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemeen:
Aan drukke doorgaande weg in het centrum van Hengelo gelegen, bieden wij een multifunctionele winkel- / kantoorruimte, dan wel praktijkruimte te huur aan. Deelverhuur is bespreekbaar, waardoor het mogelijk is om een kantoor aan de voorzijde te huren van ca. 100 / 150 m², waarbij wij het overige als magazijn aanbieden. Opleveringsniveau in overleg. De huurprijs is gebaseerd op het huidige opleveringsniveau. Eventueel is koop in combinatie met de woning bespreekbaar. Direct om de hoek gelegen is er een parkeergarage. In deze straat zijn gevestigd, de Rabobank, een makelaarskantoor, een advocatenkantoor en winkel, alsmede wonen. Kortom een mooie mix van bedrijvigheid.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan Centrum 2013 is de enkelbestemming; Centrum. Voor deze locatie invullend; detailhandel, maatschappelijke dienstverlening, dienstverlende instellingen, kantoren.

Ligging:
Het object is gunstig gelegen in het centrum van Hengelo, aan de centrum ring. De omliggende bebouwing bestaat uit winkels en woonobjecten. Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig direct aan de achterzijde van het bedrijfscomplex.

Metrages en parkeren

Het totale brutovloeroppervlak begane grond bedraagt circa 299 m², waarvan een deel magazijn. 

parkeren op eigen terrein ca. 2 parkeerplaatsen te huren voor € 500,- per plaats per jaar.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen in het centrum van Hengelo. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer is goed. Het NS en busstation is op loopafstand. Parkeergelegenheid middels parkeergarages in het centrum van Hengelo. Direct nabij Q park en centrum ring. Er zijn twee parkeerplaatsen bij het gehuurde.

Huurprijs ; € 80,- per m² pj. excl. btw en energie, mede afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau

Kadaster
Gemeente: Hengelo Overijssel
Sectie: O
Perceel: 1768
Grootte: 286 m²

Gemeente: Hengelo Overijssel
Sectie: O
Perceel: 5933
Grootte: 79 m²

Bouwjaar
1952

Aanvaarding:
In overleg

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 80,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1952 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² Verkoopoppervlakte 225 m² Diversen In units vanaf 299 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
299 m²
In units vanaf
299 m²
Verkoop vloeroppervlakte
225 m²
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.